evenementen schoonmaak

Wij zijn de partner die u zoekt met een ruime ervaring en gespecialiseerd in reiniging en schoonmaak voor, na of tijdens grootschalige outdoor of indoor evenementen.

 

Evenementen reiniging

Wij zijn de partner die u zoekt, we hebben een ruime ervaring in de schoonmaakbranche en zijn gespecialiseerd in reiniging en schoonmaak voor, na of tijdens uw grootschalige outdoor of indoor evenement. We hebben gespecialiseerde schoonmaakmachines en daarbij een uitgebreide kennis en ervaring. We werken met een vast team van mensen die in staat zijn om ieder evenement, ook op het gebied van milieu en veiligheid, tot een ondersteunend succes te maken.

wat we doen bij evenementen

 • Tussentijds reinigen van de locatie;
 • Eindreiniging toevoerwegen, parkeerterreinen en campings;
 • Gebruik milieubewuste 4-takt blazers;
 • Milieubewuste schoonmaak-machines en voertuigen.

  Kwaliteit & persoonlijke service

  Binnenkort meer over onze diensten, de website wordt de komende tijd verder aangevuld om u beter te kunnen informeren over verdere uitbreiding van ons pakket.

   

  U kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan schoonmaak klussen. Groot of klein, simpel tot complex, zakelijk of privé.

   

  Heeft u een eenmalige opdracht of bent u op zoek naar een vakman of vrouw die maandelijks, wekelijks of dagelijks bij u komt schoonmaken? Neem vrijblijvend contact op voor advies of offerte.

  Aarts Cleaning Solutions 
  Slagmolen 2
  6229PP Maastricht

  Mobiel: +31 - (0)6 - 433 709 05
  E-mail: info@aartscleaningsolutions.nl

  Kamer van Koophandel 72683074