seizoen schoonmaak

Hotel en Appartement service – Management van housekeeping – Schoonmaakonderhoud in kamers en overige centrale voorzieningen – Aanvulling van guest supplies – Verzorging, beheer en logistiek van linnengoed – Roomservice attendants, verzorging van de minibar en/of koffie- & theeservice – Aankomstrondes en overige guest services – Technische dienstverlening – Onderhoud van kamers, appartementen, terreinen en/of groenvoorzieningen – Glasbewassing – Reiniging van gevels, zwembaden, vloeren en/of tapijten – Specialistische reiniging – Impregneren en brandwerend maken van gordijnen en stoffering – Personeel voor spoelkeuken, winkels, afvalverwijdering, wasserette etc.

tussentijds & eindschoonmaak

U kent het gevoel vast ook zelf. Bij binnenkomst in uw gehuurde vakantieverblijf of campingplaats is het altijd afwachten wat u aantreft. Is het vakantiehuis of sanitairgebouw zoals de website beloofde? Is het lekker schoon? Als dat het geval is, begint uw vakantie pas echt. En schoon moet het ook écht schoon zijn. 
Herkent u dit? Misschien wordt het dan tijd om eens met Aarts Cleaning Solutions te gaan praten. Wij hebben inmiddels veel ervaring met de schoonmaak van vakantie accommodaties en campingsanitair. En bij Aarts Cleaning solutions staat kwaliteit nog steeds voorop. Of het nu gaat om een weekend, een midweek of een meerweekse vakantie in het topseizoen. Wij leveren altijd dezelfde kwaliteit.

Het kan gaan om een schoonmaak tijdens een wissel, de dagelijkse schoonmaak van sanitaire voorzieningen Maar ook een grote seizoensschoonmaak kunt u uitbesteden aan Aarts Cleaning Solutions. Na een druk seizoen is het vaak goed om alle puntjes weer op de i te zetten. Ook het bijhouden van een terras of groenvoorziening kunnen wij voor u bijhouden. 

 Heeft u nog andere/aanvullende wensen, laat het ons weten en wij maken een voorstel voor u.

reparatie van faciliteiten

Natuurlijk is een schone vakantie accommodatie van belang voor uw gasten. Maar voor, na of tijdens een seizoen, gaat er wel eens iets stuk. Bijvoorbeeld een koelkast die dienst weigert, een lamp die kapot gaat of ongelukje in de keuken. Aarts Cleaning Solutions kan het zo voor u fiksen.

Soms is het ook goed om na een druk zomerseizoen alle faciliteiten in uw vakantie accommodatie na te lopen. Een beschadiging van uw eigendom kan door Aarts Cleaning Solutions worden gerepareerd.

Het is soms zelf verstandig om uw accommodatie een flinke opknapbeurt te geven. Bijvoorbeeld het schilderen van de woon- en slaapkamers. Ook buitenschilderwerk kunt u via Aarts Cleaning solutions laten lopen. U bent er dan altijd van verzekerd dat het goed en op tijd gebeurt.

beheren van uw accommodatie(s)

Het beheren van een vakantie accommodatie (een vakantiewoning, een appartement, een chalet of een caravan) is voor u als eigenaar een belangrijke zaak. Er is vaak sprake van een behoorlijke afstand met uw eigendom in het zuiden van Limburg. Dan heeft u een partij nodig die u kunt vertrouwen. Als een huurder van uw vakantieverblijf een dringend probleem heeft en er actie nodig is, is het prettig als u dit vertrouwd kunt overlaten aan een beheerder in de omgeving.

Bij beheer gaat het ook vaak simpel om het uitreiken of innemen van de sleutel van uw vakantieverblijf. En als uw eigendom niet wordt verhuurd, is het een veilig idee dat er een partij is die regelmatig een oogje in het zeil houdt. 

Aarts Cleaning Solutions heeft inmiddels ruime ervaring met het beheer van vakantie accommodaties. Dit tot grote tevredenheid van haar klanten. Neem gerust contact op met Aarts Cleaning Solutions  voor de prijzen en voorwaarden.

Kwaliteit & persoonlijke service

U kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan schoonmaak klussen. Groot of klein, simpel tot complex, zakelijk of privé.

 

Heeft u een eenmalige opdracht of bent u op zoek naar een vakman of vrouw die maandelijks, wekelijks of dagelijks bij u komt schoonmaken? Neem vrijblijvend contact op voor advies of offerte.

Aarts Cleaning Solutions 
sandersweg 194
6219NW Maastricht

Telefoon: +31 - (0)43 - 204 10 72
Mobiel: +31 - (0)6 - 387 241 14
E-mail: info@aartscleaningsolutions.nl

Kamer van Koophandel 72683074