reguliere schoonmaak

Onder reguliere schoonmaak verstaan we alle dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van sanitaire ruimtes en keuken . Het stofvrij maken van meubilair en werkplekken, de standaard schoonmaakwerkzaamheden voor een gemiddeld bedrijf.

REGULIERE SCHOONMAAK IS OOK MAATWERK

Natuurlijk is het ene bedrijf het andere niet. Een winkel of kantoor hebben andere schoonmaak behoeften dan een productiebedrijf. Het uitgangspunt van ons werk is daarom altijd maatwerk. We gaan eerst met u om tafel om te kijken waar uw behoeftes liggen.

OOK ANDER SCHOONMAAKWERK

Aarts Cleaning Solutions verzorgt ook graag andere facilitaire werkzaamheden voor uw bedrijf. We houden ons naast schoonmaak onder andere bezig met glasbewassing, specialistisch reinigen en onderhoud in de breedste zin van het woord. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek. Neem contact op en maak direct een afspraak!

Kwaliteit & persoonlijke service

U kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan schoonmaak klussen. Groot of klein, simpel tot complex, zakelijk of privé.

 

Heeft u een eenmalige opdracht of bent u op zoek naar een vakman of vrouw die maandelijks, wekelijks of dagelijks bij u komt schoonmaken? Neem vrijblijvend contact op voor advies of offerte.

Aarts Cleaning Solutions 
sandersweg 194
6219NW Maastricht

Telefoon: +31 - (0)43 - 204 10 72
Mobiel: +31 - (0)6 - 387 241 14
E-mail: info@aartscleaningsolutions.nl

Kamer van Koophandel 72683074